THE 5-SECOND TRICK FOR اسلیو چیست

The 5-Second Trick For اسلیو چیست

The 5-Second Trick For اسلیو چیست

Blog Article

موفقیت این جراحی بستگی به قدرت اراده فرد برای دنبال کردن سبک زندگی سالم دارد.

به تدریج، با دستور پزشک، می‌توانید غذاهای جامد نرم و کم‌چرب مانند پوره سیب‌زمینی، ماهی پخته شده و مرغ بدون پوست را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

آیا بعد از عمل اسلیو معده حتما می‌توان به وزن ایده‌آل رسید؟ بله، ۹۹ درصد از بیماران پس از عمل به وزن ایده‌آل خود می‌رسند، اما تداوم آن در سال های آتی بعد از عمل، بستگی به رعایت توصیه‌های دکتر کبیری زاده و تغییرات سبک زندگی دارد.

جراحی اسلیو معده می‌تواند به افراد دارای اضافه وزن یا چاقی مفرط در کاهش وزن و بهبود سلامت کلی آنها کمک کند.

در طی این پروسه، جراح متخصص با وارد کردن لوله‌ای از طریق دهان و مری، بخش بزرگی از معده را جدا می‌کند و معده‌ای باریک به شکل لوله یا آستین باقی می‌گذارد.

وزنی که بعد از عمل جراحی کم می‌کنید ممکن است پس از سه سال به به مرور دوباره بازگردد.

برای کاهش خطر عوارض، توصیه می‌شود برای چند هفته قبل از عمل، رژیم غذایی بسیار محدودی داشته باشید.

اسلیو معده معمولاً تنها پس از تلاش‌های ناموفق برای کاهش وزن با بهبود رژیم غذایی و عادات ورزشی انجام می‌شود.

عمل اسلیو معده یکی از پرخطرترین عمل‌های جراحی کاهش وزن است که در سال‌های اخیر باب شده است اما میزان عوارض بلند مدت آن بالا است و به تمام افراد توصیه ‌نمی‌شود.

پس از ترخیص از بیمارستان، بیمار باید مراقبت‌های لازم را در منزل انجام دهد. این مراقبت‌ها شامل موارد زیر است:

درباره دکتر محمدرضا فرهمند دکترمحمدرضا فرهمند مدرک دکترای تخصصی خود را از دانشگاه علوم عمل معده پزشکی تهران اخذ کرده است. وی با گذراندن دوره‌های فلوشیپی در برترین مراکز علمی خارج از کشور نظیر بلژیک، آلمان، امریکا و کشورهای مختلف اروپایی طیف وسیعی از تکنیک‌های نوین را فرا گرفته است؛ به گونه‌ای که با بهره‌مندی از تجارب خود، تمامی تکنیک‌ها را برای کسب نتایج عالی در عمل‌های جراحی خود اعمال می‌کند.

بسیاری از افرادی که تحت عمل اسلیو معده قرار می‌گیرند، پس از جراحی باید به مصرف مکمل‌های مولتی ویتامین و مواد معدنی بپردازند.

معمولا فرد پس از عمل اسلیو به سلامت مراحل نقاهت و بهبودی را پشت سر می‌گذارد. اگر طی مراحل نقاهت با تب شدید روبرو شوید، احساس درد مدام افزایش پیدا کند، ناحیه‌ی زخم دچار تورم یا قرمزی غیرعادی شود یا نتوانید مایعات را فرو ببرید، حتما کمک پزشکی دریافت کنید.

مراقبت از زخم؛ بیمار باید به طور مرتب زخم‌های خود را تمیز و پانسمان کند.

Report this page